OM Gazenet 

En färgstark filmtjänst

Sveriges första

GazeNet är Sveriges allra första streamingtjänst med HBTQ-inriktning. Enkelt uttryckt kan man säga att vi är ett "Gay-Netflix" som tillhandahåller ett stort utbud av regnbågsfärgade filmer.

Vi handplockar film från hela världen och hos oss får du ta del av färgstarka historier som sällan eller aldrig når den svenska marknaden. På GazeNet hittar du det allra bästa inom den här färgstarka genren.

Nordens största

GazeNet är en svensk streamingtjänst som lanserades i Sverige under sommaren 2016. Redan då var vi den första och största streamingtjänsten på den nordiska marknaden som kunde erbjuda ett unikt utbud av just HBTQ-film.

Lagom till vår 1-årsdag den 27:e juli 2017 lanserar vi GazeNet 2.0 - En helt ny plattform med rejält uppgraderad standard och därtill appar för iOS och Android. Den nya plattformen är också tekniskt förberedd för fler geografiska områden utanför Sverige och är ett stort och viktigt steg mot att kunna erbjuda tjänsten också i övriga norden. Något vi hoppas kunna göra under senare delen av 2017.

GazeNet är underhållning

GazeNet vänder sig till alla människor med ett öppet och nyfiket sinne. Unga som gamla. Gay som straight. Alla är välkomna hos oss. Vi står självklart för alla människors lika värde, men vi är också ett politiskt oberoende och kommersiellt företag, så vi varken driver eller tar ställning i politiska frågor. GazeNet är film och underhållning och vårt främsta uppdrag är att leverera ett varierat utbud av färgstarka historier som roar och underhåller men också utmanar, provocerar och berör.

Välkommen till vår regnbågsfärgade filmvärld!