OM Gazenet 

En färgstark filmtjänst

Sveriges första

GazeNet är Sveriges allra första filmtjänst med HBTQ-inriktning. Enkelt uttryckt kan man säga att vi är ett "Gay-Netflix" som tillhandahåller ett stort utbud av regnbågsfärgade filmer och dokumentärer från hela världen.

Vi erbjuder ett handplockat utbud av filmer och med oss får du ta del av färgstarka historier som sällan eller aldrig når den svenska marknaden. Vi uppdaterar kontinuerligt utbudet av filmer och hos GazeNet hittar du det allra bästa inom genren.

Nordens största

GazeNet lanserar initialt i Sverige och vi kommer redan vid lanseringen vara den första och största streamingtjänsten på den nordiska marknaden med ett specifikt utbud av just HBTQ-film.

Vi är ett litet företag med stora visioner och vår målsättning är att kunna utveckla både plattformen och utbudet så att övriga Norden också kan få tillgång till GazeNet inom kort.

GazeNet är underhållning

GazeNet vänder sig till alla människor med ett öppet och nyfiket sinne. Unga som gamla. Gay som straight. Alla är välkomna hos oss. Vi står självklart för alla människors lika värde, men vi är också ett politiskt oberoende och kommersiellt företag, så vi varken driver eller tar ställning i politiska frågor. GazeNet är film och underhållning och vårt främsta uppdrag är att leverera ett varierat utbud av färgstarka historier som roar och underhåller men också utmanar, provocerar och berör.

Välkommen till vår regnbågsfärgade filmvärld!